Sound SHD Stream - Optimale draadloze connectiviteit!

Stream tilt de SHD serie naar een nog hoger level! De nieuwe Sound SHD Stream sluit aan op de ontwikkelingen binnen de digitale wereld, waarbij (draadloze) connectiviteit voorop staat. Het toestel is ontwikkeld met de nieuwste 2.4 GHz Sonova chip. 

De Sound SHD Stream kan eenvoudig draadloos met iedere televisie worden gekoppeld zonder gebruik van een streamer om de hals. Daarnaast is volledig handsfree bellen mogelijk, doordat het toestel kan worden gekoppeld aan iedere telefoon, smarthponhe of mobiele telefoon voorzien van een Bluetooth functionaliteit. Inkomende gesprekken worden hierbij eenvoudig beantwoord door de vernieuwde druktoets op het toestel te bedienen. Ook hoeft de tefefoon niet bij de mond te worden gehouden tijdens het bellen, zodat de telefoon gewoon in de jas of tas kan blijven.

Daarnaast heeft HANSATON een Stream Remote App laten ontwikkelen, waardoor een smartphone als afstandsbediening voor de hoortoestellen kan worden gebruikt. Bijzonder aan de Sound SHD Stream is de geïntegreerde tinnitusfunctie welke eveneens middels deze app te bedienen is. Dit toestel is uitermate geschikt voor de klant die graag gebruik maakt van het gemak en het comfort, die de stream serie te bieden heeft.

Meer informatie kunt u lezen in onze leaflet. Daarnaast staan wij u natuurlijk ook graag telefonisch te woord!

« Terug naar vorige pagina

Contact

Hoortoestel Benelux BV
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

T: +31 (0)88 530 60 60
F: +31 (0)88 530 60 61
info@hoortoestelbenelux.nl

 

BTW: NL85.16.26.117.B01
KvK Amsterdam: 55251811

Hoortoestellen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.© 2018 Hoortoestel Benelux - Privacyverklaring Webdesign en ontwikkeling door: Forresult