Sound Pillow: slapen ondanks Tinnitus!

Last van slapeloosheid door bijvoorbeeld Tinnitus?

Het Sound Pillow Slaapsysteem is ontwikkeld voor een betere nachtrust. Het is een betaalbare, gebruiksvriendelijke en natuurlijke oplossing voor slapeloosheid veroorzaakt door bijvoorbeeld Tinnitus.

Het Sound Pillow Slaapsysteem bestaat uit een hypoallergeen kussen met twee geïntegreerde speakers. Deze zijn diep in het kussen weggewerkt en kunnen eenvoudig worden aangesloten op de bijbehorende MP3 speler.
De MP3 speler is geladen met speciale, gepatenteerde geluidopnames. De rustgevende muziek brengt de hersenen tot rust, waardoor men makkelijker in slaap valt. De specifieke frequentie karakteristiek van de speakers helpt mensen met Tinnitus de ruis te maskeren.

U wenst uw klanten met serieuze Tinnitus klachten toch ook een goede nachtrust toe? Laat ze dan nu kennismaken met de Sound Pillow!
 
Klik hier voor meer informatie over het Sound Pillow Slaapsysteem. Voor bestellingen kunt u natuurlijk terecht in onze Client Portal.
 
Nog geen login gegevens? Vraag deze dan hier aan!
 

« Terug naar vorige pagina

Contact

Hoortoestel Benelux BV
Nijverheidsweg 23E
3641 RP  Mijdrecht

T: +31 (0)88 530 60 60
F: +31 (0)88 530 60 61
info@hoortoestelbenelux.nl

 

BTW: NL85.16.26.117.B01
KvK Amsterdam: 55251811

Hoortoestellen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.© 2014 Hoortoestel Benelux Webdesign en ontwikkeling door: Forresult